Tamamen performans odaklı yeni nesil donanımlarla oluşturulmuş gerçek performans sunan Bulut Sunucularımızı mutlaka deneyiniz.
Tüm Bulut Sunucu alt yapımızda %100 SSD diskler kullanmaktayız.
7 gün 24 saat teknik destek alabilirsiniz.
üm sunucularımızda trafik limiti veya trafik kotası uygulamıyoruz.
TalidoDC %99.99 Uptime oranı ile hizmet vermektedir.
Sipariş vermiş olduğunuz Bulut Sunucular ortalama 1 dakika gibi kısa sürede teslim edilmektedir.
Verileriniz sizler için önemli mi? Sipariş verirken yedekleme seçeneklerine mutlaka göz atınız.
Bulut Sunucularınızda kullanmak üzere, ücretsiz kontrol panelleri mevcuttur. Bunlar, CyberPanel, CWP, Vesta, AA
Bulut Sunucularınız, tamamen sizlerin kontrolü altındadır.
Ekibimizde uzun yıllardır sektörde tecrübe kazanmış takım arkadaşlarımız mevcuttur.
Sunucunuzu ve Panelinizi seçin anında kullanmaya başlayın!
01. Sunucunuzla birlikte otomatik panel kurulumu
02. Sınırsız Domain/Mail/Veritabanı Ekleyebilme
03. Kontrol Panelinizden Yedekleme
04. Lisans Maliyeti Yok
05. Üstelik Tüm Paketlerde Geçerli!
06. CyberPanel, CentosWebPanel veya VestaCP Seçerek Anında Kullanın!
Üstün Altyapı, Yüksek Uptime, Tier III Verimerkezi!
01. Yedekli Elektrik, İnternet ve İklimlendirme Altyapısı!
02. Juniper, Brocade, Dell Markalı Altyapı
03. 40GBPS Network Kapasitesi
Hosting ya da bilinen adıyla barındırma, web sitelerinde yayınlanmak istenen içeriklerin ziyaretçiler tarafından erişilebilecek bir bilgisayarda tutulmasıdır. Buradan da anlaşılacağı gibi dijital ortamda yapılan her bir iş, geri planında fiziksel bir ortam kaplar. bulut sunucular da son zamanlarda yaygın olarak kullanılan barındırma çözümleri arasında yer alır.
Bulut sunucu, en geniş hali ile kullanıcının kendine ait olan sunucuya herhangi bir noktadan erişim yapılmasını sağlayan bir sunucu türüdür. Bu bağlamda, bulut sunucu aşağıda sıralanan amaçlarla kullanılabilen dijital bir depolama alanıdır.
Web uygulamaları
Yazılım yükleme ya da yedekleme
Uygulama geliştirme
Dosya ve veri paylaşımı
Bulut sunucular hem bireysel kullanıcılar da hem de büyük şirketler açısından zaman ve mekandan tasarruf sağlar.
Bunu daha detaylı açıklamak gerekirse, bulut sunucu hizmeti bir sunucu çiftliğinden oluşur. Çiftlikte yer alan sunuculardan herhangi birinde çökmeyle karşılaşılsa bile diğer sunucular çalışmaya devam eder. Bu sayede web sitesine yapılan ziyaretlerde aksama ya da kesinti yaşanmaz.
Genel olarak küçük ölçekli ve orta ölçekli firmalar tarafından web sitesi barındırma, radyo yayını sağlama, yedekleme, kontrol paneli ve diğer web yazılımlarını tutma amacı ile kullanılmaktadır. Orta derece trafiğe sahip ancak bütün bir sunucuya ihtiyaç duymayan web sitesi sahiplerine hitap eden sanal sunucular, kurumsallaşmış şirketler ve orta ölçekli web portalları için de uygun bir servis olacaktır. Ayrıca fiziksel sunucularında sorun yaşayanların da sanal sunucu kullanımını tercih ettikleri görülmektedir.
Herkes bulut sunucu kullanabilir.
Sanal sunucu tek bir sunucu içinde barındırılırken bulut sunucu mimarisi ile barındırılır. Sanal sunucu çözümünde ana sunucunun özellikleri ortak kullanılır. Bulut sunucuda ise CPU, Disk ve RAM gibi tüm özellikler %100 kullanılabilir. Güncelleme ve bakım çalışmaları esnasında bulut sunucu hizmetinde herhangi bir duraksama yaşanmaz ancak sanal sunucu hizmetinde tek sunucu barındırıldığından bu süre zarfında kapalı kalır. Donanım yedeği sanal sunucu çözümünde bulunmazken bulut sunucularda bulunur. Bulut sunucuların network yapıları ayrı olduğundan herhangi bir saldırıdan etkilenmez ancak sanal sunucu çözümünde saldırı bütün VPS müşterilerini etkileyecektir.
Bulut Sunucular, bir sunucu çiftliğinden oluştuğundan dolayı fiyat olarak sanal sunucuya nazaran biraz daha pahalıdır. Ancak bu fark elde edilen avantajların yanında hiçbirşeydir.
Yedek her zaman almanız gerekmektedir. Bulut sunucu ile donanım yedekliliği sağlanmakta olup, veri yedekleme yapılmamaktadır. Unutmayalım ki, Yedek ayrı bir olay, Yedeklilik ayrı bir olaydır.